close
تبلیغات در اینترنت
ارده پلو

ارده پلو

تازه ترین انتشار یافته ها
پیغام مدیر
از این که سایت ما را به عنوان سایت مورد نیاز خود انتخاب کرده اید متشکریم.

تبلیغات

filesell

ارده پلو

ارده پلو

مواد لازم:

 

برنج: 4 پیمانه

ماش: 2 پیمانه

نمک: به مقدار لازم

ارده تیره رنگ (همون کنجد سایید): به مقدار دلخواه

 

 غذاهای محلی ایران؛ خوزستان، اصفهان و دامغان

 

طرز تهیه:

 

1. این پلو مانند ماش پلو کم نمک هستش. ماش را قبلا خیس کرده و بپزید. برنج را داخل آب جوش ریخته و ماشی که قبلا پخته و آبش رو کشیده، داخل برنج بریزید و آبکش کنین.

 

2. سپس ماش پلو رو دم کنین. بعدا پلو ماش دم کشیده رو توی سینی می کشیم تا کمی بخارش خارج بشه.

 

3. نیازی نداره روغن بهش بدین چون ارده چرب هستش. سپس به میزان دلخواه ارده روی پلو بریزین و با چنگال هم بزنین و سپس همراه با شیره خرما سرو کنین.

 

نکات:

 

1.    این همون ارده پلو یا آش خرده خوزستان هستش.

 

2.    اونایی که ارده دوست نداشته باشن این غذا رو نمی پسندن. بعضی وقتا به جای شیره خرما و سییلون که خرمای سابیده هستش، خود خرما رو موقع دم کشیدن لا به لای برنج میذارن. که اینجوری هم خوشمزه میشه. مقدار ارده دلخواه هستش.

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبلیغات


filesell