close
تبلیغات در اینترنت
اِرگلی پیتزا

اِرگلی پیتزا

تازه ترین انتشار یافته ها
پیغام مدیر
از این که سایت ما را به عنوان سایت مورد نیاز خود انتخاب کرده اید متشکریم.

تبلیغات

filesell

اِرگلی پیتزا

اِرگلی پیتزا

مواد لازم برای تهیه خمیر

 

3 پیمانه آرد

1 ق س پودرخمیر ترش

2 /1 پیمانه آب ولرم

2 /1 پیمانه آب

1 ق م  شکر    

1 ق م  نمک

4 ق س  روغن مایع

 

مواد میانی

 

2 /1 سینه مرغ خلالی خرد شده

6 عدد پنیر پیتزای ورقه ای ( زرد یا سفید)

سس قرمز به میزان لازم

1 ق چ پودر آویشن

1 عدد فلفل دلمه ای قرمز خلالی خرد شده    

1 عدد پیاز

روغن به میزان لازم

نمک و زردچوبه و پودر خردل و فلفل سیاه به میزان لازم

 

مواد رومال

 

1 عدد زرده تخم مرغ      

 1 ق چ پودر قند

1 ق چ زعفران دم کرده

 

طرز تهیه:

 

1.    ابتدا آرد و نمک را در یک کاسه الک کنید. در یک کاسه دیگر شکر و نصف پیمانه آب را با پودر خمیرترش مخلوط کنید تا عمل آمده و پف کند.

 

2.  وسط کاسه آرد را گود کرده و خمیرترش عمل آمده، روغن مایع و آب ولرم را داخل آن بریزید و خمیر را جمع کنید. اگر خمیر جمع نشد کمی آب به آن اضافه کنید.

 

3.  فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن داغ  به همراه زردچوبه تفت دهید. مرغ را به همراه فلفل دلمه ای، پودر آویشن، پودر خردل و مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کرده، تفت دهید.

 

4.  خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و دو طرف آن را به طرف وسط برش های موازی بزنید. حالا روی خمیر سس قرمز مالیده و پنیرها را روی آن بریزید. وسط خمیر را از موادی که آماده کرده اید پر کرده و روی آن را به صورت ضربدری از دو طرف جمع کنید.

 

5.  مواد رومال را در یک کاسه مخلوط کرده و روی پیتزاها بمالید.  پیتزا را در فر به مدت 25-30 دقیقه قرار دهید تا طلایی شده و آماده سرو کردن شوند.

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبلیغات


filesell