close
تبلیغات در اینترنت
آشپزی - 2

آشپزی - 2

تازه ترین انتشار یافته ها
پیغام مدیر
از این که سایت ما را به عنوان سایت مورد نیاز خود انتخاب کرده اید متشکریم.

تبلیغات

filesell
بادمجان پلو با بادام و کشمش

بادمجان پلو با بادام و کشمش

 

1. ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته، آنها را حلقه حلقه کرده و سپس در یک تابه مناسب به همراه مقدار کافی روغن سرخ کنید. کشمش را خوب بشویید، سپس آن را در سبدی بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.

نخود پلو و سبزیجات

نخود پلو و سبزیجات

1. نخود را از شب قبل خیس کنید، سپس آن را بپزید. در یک قابلمه گوشت را همراه با مقدار کافی آب و یک عدد پیاز روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد. هویج را بعد از شست و شو پوست گرفته و نگینی خرد کنید، سپس آن را بپزید. برنج را پاک کرده و خوب بشویید، سپس آن را با مقداری آب و کمی نمک خیس کنید. کشمش را هم بعد از آنکه شستید، در سبدی بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.

نکات کاربردی آشپزی

نکات کاربردی آشپزی

در این مطلب نکاتی را درباره آشپزی برای شما آورده ایم که حتما برای پختن غذایی بهتر به شما کمک می کند.

پاستای تند

پاستای تند

پاستا با سس تند از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. استفاده از هر دوی فلفل چیلی تازه و پودر فلفل چیلی، باعث می شود تا در پاستا ۲ بافت و تندی متفاوت داشته باشیم.

مینی تارت تک نفره

مینی تارت تک نفره

در این مطلب، نحوه پخت پیتزای تنوری در خانه را برایتان انتخاب کرده ایم که برای تاپینگ آن، می توانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید.

 

مواد لازم:

پیتزا تنوری در خانه

پیتزا تنوری در خانه

در این مطلب، نحوه پخت پیتزای تنوری در خانه را برایتان انتخاب کرده ایم که برای تاپینگ آن، می توانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید.

 

مواد لازم:

سالاد فلفل و خیار شور

سالاد فلفل و خیار شور

غزاله خالدی

 

میزان سرو: 2 نفر

 

مواد لازم:

 

خیار شور (حلقه حلقه شده): 4 الی 6 عدد

ترشی فلفل دلمه ای (نگینی خرد شده): به مقدار لازم

ترافل کلاسیک

ترافل کلاسیک

ترایفل ها از مجموعه دسرهای جدید و باکلاس محسوب می شوند. در این مطلب یک نوع ترایفل کلاسیک را به شما آموزش داده ایم. درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

سوپ چینی با کاسه برنجیِ خوردنی!

سوپ چینی با کاسه برنجیِ خوردنی!

این کاسه برنجی قابل خوردن است و شما می توانید پس از پایان یافتن سوپ میگو، ظرف غذای خودتان را هم میل کنید.

نکاتی برای پخت ته چین خوشمزه

نکاتی برای پخت ته چین خوشمزه

پیشنهاد می شود ته چین را داخل ظرفی مانند ماهیتابه که ارتفاع کمی دارد آماده کنید، با این روش ته دیگ بیشتر و برشته تری خواهیدداشت.

جوجه کباب مزه دار شده

جوجه کباب مزه دار شده

جوجه کباب مزه دار شده از مجموعه دستور غذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این کباب های مزه دار شده طعم فوق العاده ای دارند.

پیتزای قارچ و مرغ

پیتزای قارچ و مرغ

در این مطلب طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ را به شما آموزش داده ایم تا در خانه این پیتزای خوشمزه را درست کنید و از لحاظ کیفیت از آن مطمئن باشید.

کوفته مرغ با فیلینگ پنیر ماتزرلا

کوفته مرغ با فیلینگ پنیر ماتزرلا

 مرغ های درسته یا مرغ های تکه شده تازه ای را انتخاب کنید که درشت و به رنگ صورتی در بسته بندی های آسیب ندیده و بازنشده هستند.

 

•    مرغ خام یا پخته را در یخچال با دمای 5 درجه سانتی گراد یا کمتر به مدت حداکثر سه روز (تنها یک روز برای گوشت مرغ چرخ کرده) نگهداری کنید و یا آن را در کیسه فریزر پیچیده و در فریزر قرار دهید. برای اینکه یخ مرغ فریز شده آب شود، آن را تمام شب در یخچال قرار دهید. هرگز برای این که یخ مرغ منجمد را آب کنید، آن را در مجاورت دمای محیط قرار ندهید، زبرا باکتری های مضر مانند سالمونلا (Salmonella)، لیستریا (Listeria)، ای کولای (E.Coli) و کمپیلوباکتر (Campylobacter) در دمای 5 الی 6 درجه سانتی گراد رشد می کنند. مرغ پخته باید به دمای 60 درجه سانتی گراد یا بیشتر برسد.

جوجه کباب لیمویی

جوجه کباب لیمویی

در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب لیمویی را به شما آموزش داده ایم. حالا که فصل لیمو ترش است. حتما از لیموی تازه برای این جوجه استفاده کنید.

بال کبابی ویژه

بال کبابی ویژه

در میان انواع غذای کبابی، همیشه این بال کبابی است که دلبری می کند. در این مطلب طرز تهیه بال کبابی تند با سس بلوچیز را به شما آموزش داده ایم.


پاستا با سیب زمینی

پاستا با سیب زمینی

در این مطلب طرز تهیه رول پاستا با سیب زمینی را به شما آموزش داده ایم. در این غذا از ژلاتین نیز استفاده شده است.

 

کوفته کباب

کوفته کباب

در شرق میانه چندین نوع غذا وجود داره که همیشه همراه با پیتا هست این غذا ها شامل فلافل، شاورما و انواع کباب میشه. رسپی امروز مربوط به کوفته کباب هست، ترکیبی از گوشت گاو و گوسفند، پیاز، سیر، جعفری و ادویه جات مختلف که یکی از محبوب ترین غذاهای خاورمیانه است.

کیک بستنی

کیک بستنی

هوا رو به گرمی می رود و فصل خوردن بستنی از راه می رسد. در این مطلب برای شما که هم عاشق کیک هستید و هم بستنی (مثل خودِ من!) طرز تهیه کیک بستنی فوق العاده را آموزش داده ایم. اگر توت فرنگی هم استفاده کنید که دیگر غوغا کرده اید.

املت سبزیجات با کلم بروکلی

املت سبزیجات با کلم بروکلی

در این مطلب طرز تهیه املت سبزیجات را آموزش داده ایم. این املت خوشمزه را هم برای صبحانه و هم برای وعده های دیگر می توانید درست کنید.

نان شکلات چیپسی

نان شکلات چیپسی

ین نان های خوشمزه که درون آنها شکلات چیپسی قرار گرفته است را درست کنید و از خوردن آنها لذت ببرید.

عدسی با چاشنیهای متنوع

عدسی با چاشنیهای متنوع

این عدسی با عدسی های همیشگی متفاوت است. در این غذا از چاشنی های مختلفی استفاده شده است که طعم عدسی را بهتر می کنند.

کوکی شکر قهوه ای

کوکی شکر قهوه ای

از این کوکی های سبک و کم کالری درست کنید و عصرهای بهاری تان را با آن شیرینی تر کنید.

لقمه های مرغ سوخاری با پنیر

لقمه های مرغ سوخاری با پنیر

در اینجا شما را با روش تهیه مرغ سوخاری با مغزی پنیر آشنا خواهیم کرد که بسیار خوش طعم و لذیذ است و بدون شک به یکی از غذاهای همیشگی شما تبدیل خواهد شد.

چیز کیک شکلات و فندق

چیز کیک شکلات و فندق

چیز کیک یکی از انواع کیک های خیلی خوشمزه است. حالا اگر چیز کیک مان شکلاتی باشد که فوق العاده می شود. در این مطلب قرار است طرز تهیه چیز کیک شکلات و فندق را به شما آموزش دهیم که حتما خوشتان می آید.

نکات مهم در درست مردن جوجه کباب

نکات مهم در درست مردن جوجه کباب

جوجه کباب های ایرانی هم یه سری نکاتی داره که براتون الان میگم. شما هم اگه نکته خاصی به ذهنتون رسید برای ما بفرستید، اینطوری می تونیم تجربیاتمونو با هم به اشتراک بزاریم.

سالسای خیار (ماست خیار باکلاس)

سالسای خیار (ماست خیار باکلاس)

سالسای خیار از ماست و خیار چیزی کم ندارد که بیشتر هم دارد. اگر تندی آن کنترل شده باشد در کنار تمامی غذاهای ایرانی و انواع خوراک طیور کاربرد دارد. در نوع مکزیکی آن استفاده از خیار و آووکادو رایج است و عطر و طعمی قوی دارد.

نخود پلو با گوشت

نخود پلو با گوشت

در این مطلب طرز تهیه نخودپلوی ایرانی با گوشت را به شما آموزش داده ایم.

 

•    زمان آماده سازی: 30 دقیقه

•    زمان پخت: 2 ساعت 

•    سطح دشواری: آسان

•    میزان سرو: 5 تا 6 نفر


ترفند آشپزی: چهار چرا در آشپزی

ترفند آشپزی: چهار چرا در آشپزی

برای اینکه میوه ها به دلیل رسیده شدن بیش از حد فاسد نشوند امروز توسط متخصصین در شرایط جوی خاص و کنترل شده نگهداری می شوند تا بتوان در فصول مختلف سال از آن در هر جایی و مکانی بهره برد.

مرغ بریان در قابلمه

مرغ بریان در قابلمه

مرغ بریان از آن دسته غذاهایی است که درست کردن آن ها نیاز به مهارت زیادی دارد. اما پس از خواندن این مطلب، بدون نیاز به فر، و در قابلمه می توانید یک مرغ بریان خوشمزه درست کنید.

کیک گوشت

کیک گوشت

در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک را به شما آموزش می دهیم که در دسته شیرینی ها قرار نمیگیرد. بلکه به عنوان یک وعده غذایی کامل است. تنوع به خرج داده ایم و طرز تهیه کیک گوشت را برایتان آورده ایم.

شوربای تره

شوربای تره

چند هفته پیش تر،در مطبخ هل و گلاب و زعفران را به هم آمیختم تا در خوراک روی اجاق به کار برم. همین که بوییدمش و رایحه اش در مشامم پیچید، بغض گلویم را فشرد و به یاد دیار محبوب و عزیز زار گریستم. شاید برای بسیاری از ایرانیان مانند من، عطر هل و گلاب و زعفران یادآور دامان پر مهر مام وطن باشد؛ وطن عزیزی که سرتاسر خاکش را هزار اقلیم گوناگون، شبیه بوستانی رنگارنگ و متنوع کرده است. تعبیر «ایران، جهانی در یک مرز»، تعبیری راست و درست از این نادره زمین است.

سیب زمینی تنوری

سیب زمینی تنوری

سیب زمینی تنوری از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. برای این که سیب زمینی ها به خوبی پخته و ترد شوند و ظاهر زیبایی داشته باشند، روی سیب زمینی ها را برش های عرضی می زنیم.

 

خوراک مرغ تند

خوراک مرغ تند

اگر فرصت کمی برای غذا درست کردن دارید توصیه می کنم حتما این دستور غذایی را امتحان کنید. فلفل سبز، زیره، گشنیز و لیمو طعمی مکزیکی به این غذای خوشمزه اضافه می کند. خوراک تند مرغ همانطور که از نامش مشخص است دارای فلفل است و همانطور که می دانید فلفل از غذاهایی است که روی سوخت و ساز بدن تاثیر مثبت می گذارد. از دیگر ویژگی های این غذا کربوهیدرات کم آن و پروتئین بالایی است که دارد. پروتئین در دستگاه گوارش دیر هضم می شود و در نتیجه بعد از خوردن این غذا تا مدت زمانی طولانی احساس سیری خواهید کرد.

طب سنتی و آشپزی ایرانی

طب سنتی و آشپزی ایرانی

طب سنتی بیماری را نشانه بر هم خوردن تعادل مزاج ها و درمان بیماری را بازگرداندن بدن به وضع عادی و تراز ساختن مزاج بیمار می داند؛ آشپزی ایرانی نیز ریشه ای ژرف در طب سنتی دارد.

حلولی زنجبیل و افزایش قوای جنسی

حلولی زنجبیل و افزایش قوای جنسی

وب‌سایت شور و شیرین: زَنجـِبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است. زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه‌های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیل را به شما آموزش داده ایم.

تبلیغات


filesell