close
تبلیغات در اینترنت
آشپزی

آشپزی

تازه ترین انتشار یافته ها
پیغام مدیر
از این که سایت ما را به عنوان سایت مورد نیاز خود انتخاب کرده اید متشکریم.

تبلیغات

filesell

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

 یک آش دوغ محلی و اصیل را با این دستور بچشید.

 

اگر از ماست پاستوریزه استفاده می‌کنید، در صورت دسترسی کمی کره محلی به آش اضافه کنید تا طعم آن خوشمزه‌تر شود.


کتاب آموزش شیرینی، کیک، دسر و مربا

کتاب آموزش شیرینی، کیک، دسر و مربا

نام کتاب : آموزش شیرینی، کیک، دسر و مربا

نویسنده : مجله ویستا

تعداد صفحه : 532

حجم فایل : 12,700 کیلوبایت

دانلود لینک دانلود مستقیم کتاب

 آشنایی با خطاهای رایج آشپزی

آشنایی با خطاهای رایج آشپزی

آماده‌سازی وعده‌های غذایی ظاهرا کار پیچیده‌ای نیست، اما اشتباهات رایجی در این زمینه وجود دارند که هم کیفیت غذا را پایین می‌آورند و هم لذت بردن از غذا را کمتر می‌کنند. بسیاری از افراد فکر می‌کنند که مرتکب این اشتباهات نمی‌شوند، اما واقعیت چیز دیگری را نشان می‌دهد.

ساندویچ روباز تخم مرغ و گوجه فرنگی

ساندویچ روباز تخم مرغ و گوجه فرنگی

ساندویچ روباز تخم مرغ و گوجه فرنگی صبحانه ای فوق العاده پر انرژی و سالم و باب میل کسانی است که به گیاه خواری روی آورده اند. بیایید نگاهی کلی به این ساندویچ بیندازیم تا متوجه شویم چرا چنین وعده ای را یک غذای کامل می نامند.

کتلت قارچ

کتلت قارچ

 برای کسانی که محدودیت مصرف گوشت دارند، گیاهخوارند یا مایلند جایگزین‌های سالم‌تری برای گوشت پیدا کنند، کتلت قارچ گزینه خوبی خواهد بود.

چیکن کورن داگ با سس باربیکیو

چیکن کورن داگ با سس باربیکیو

 برای تهیه این غذای خوشمزه، لازم است بلغور آسیاب شده ذرت در اختیار داشته باشید تا خمیر کورن داگ را بتوانید با آن درست کنید. مراحل تهیه این غذا کاملا ساده است و تنها نکته قابل توجه، اندازه مواد است که به درستی اضافه شوند تا خمیر هنگام پخت، پف کرده و ترد شود.

طرز تهیه ککتیل کالینز

طرز تهیه ککتیل کالینز

در این مطلب طرز تهیه ککتیل کالینز را آورده ایم، نوشیدنی خنکی که در فصل گرما معجزه میکند.

سالاد سیب زمینی و انگور

سالاد سیب زمینی و انگور

شما می توانید مواد دلخواه خود را به آن اضافه کنید. به دلیل شباهت این سالاد به سالاد الویه می توان به جای انگور از نخود فرنگی یا تخم مرغ رنده شده استفاده کنید.

سس بلونز به سبک ایتالیایی

سس بلونز به سبک ایتالیایی

در اینجا طرز تهیه سس بلونز را برایتان آموزش داده ایم که می توانید با هر نوع پاستایی که دوست دارید آن را سرو و میل کنید.

موهیتو

موهیتو

خدا می داند که چقدر موهیتوهای قلابی با قیمت های بالا در رستوران ها به خورد ما داده اند؛ حتی مشاهده شده بعضی ها صرفا عرق نعنا و یک قاچ لیموترش را در یک لیوان بزرگ آب با نام موهیتو به مشتریان خودشان می دهند. می گویند که اصل موهیتو نعنای تازه خردشده و شکر یا عسل و البته آب گازدار (سودا) و لیموترش و حتی کمی زنجبیل است. خردکردن نعنا سخت ترین کار است که باید یکدست و کاملا ریز باشد.

شیر و تخم مرغ

شیر و تخم مرغ

گرچه بعضی ها به ندرت، عادت به خوردن این نوشیدنی خاص دارند اما راستش برای مایی که هیچ وقت زرده تخم مرغ را خام و مخلوط شده با شیر نخورده ایم، تجربه عجیبی است؛ در حدی که شاید یکی دو روز فقط باید خودتان را توجیه کنید تا بتوانید چنین ترکیب عجیبی را بچشید و تازه آن وقت بفهمید که این نوشیدنی که درست کردنش هیچ زحمت خاصی ندارد، هم خوشمزه است و هم قوی.

املت پنیر و گوجه فرنگی

املت پنیر و گوجه فرنگی

از نظر برخی آشپزان یکی از اصول غذای خوش طعم این است که ساده باشد. املتی که امروز آموزشش را خواهید خواند علاوه بر اینکه ساده است طعمی جدید برایتان به همراه خواهد داشت که از آن لذت می برید. پنیر و تخم مرغ سرشار از پروتئین هستند این یعنی یک وعده از این املت می تواند برای مدت زمانی طولانی سیر نگهتان دارد. همچنین گوجه فرنگی و چاشنی های دیگری که به املت اضافه می کنید آن را به گزینه ای سرشار از مواد مغذی تبدیل می کند. املت پنیر و گوجه فرنگی را می توانید در تمام سه وعده استفاده کنید.

 تحقق آرزوی همبرگر خوردن، برای گیاهخواران!

تحقق آرزوی همبرگر خوردن، برای گیاهخواران!

کسانی که به خوردن سبزیجات و غذاهای گیاهی علاقه زیادی دارند، احتمالا از دستور تهیه این همبرگر که با نخود، جو و هویج تهیه می شود، استقبال خواهند کرد. این برگر سرشار از پروتئین و مواد مغذی است و یک وعده غذایی کامل به شمار می رود.

استیک با سبزی جات رنگی در فر

استیک با سبزی جات رنگی در فر

در این مطلب طرز تهیه استیک در فر را خواهید آموخت که در کنار سبزیجاتی همانند هویج، پیاز و مارچوبه سرو می شود.


یک صبحانه حسابی

یک صبحانه حسابی

در این مطلب طرز تهیه یک صبحانه درست و حسابی و البته سنگین را به شما آموزش داده ایم. از درست کردن و خوردن آن لذت ببرید.

بستنی اسموتی سبز

بستنی اسموتی سبز

این بستنی ها برخلاف نمونه های مرسوم از شیر یا آب و شکر تهیه نشده اند، بلکه مملو از مواد غذایی مقوی هستند که برای وعده صبحانه گزینه ای عالی به شمار می روند. در این دستور، بستنی چوبی گرانولا و اسموتی سبز را آموزش داده ایم که از انواع میوه ها و سبزیجات تازه و فصلی درست شده اند.

بستنی گرانولا و میوه

بستنی گرانولا و میوه

 این بستنی ها برخلاف نمونه های مرسوم از شیر یا آب و شکر تهیه نشده اند، بلکه مملو از مواد غذایی مقوی هستند که برای وعده صبحانه گزینه ای عالی به شمار می روند. در این دستور، بستنی چوبی گرانولا و اسموتی سبز را آموزش داده ایم که از انواع میوه ها و سبزیجات تازه و فصلی درست شده اند.

دسر کرم زردآلو

دسر کرم زردآلو

 در این مطلب طرز تهیه دسری با زردآلو را به شما آموزش داده ایم. این دسر خوشمزه و راحت را درست کنید و از آن لذت ببرید.

مکلوبا یا مقلوبه

مکلوبا یا مقلوبه

مکلوبا یا مقلوبه غذایی فوق العاده با ریشه ای ایرانی و از فامیلهای نزدیک ته چین مرغ است ولی معمولا همه کس برای تهیه آن وقت نمی گذارد. به ما اجازه بدهید این طرز تهیه آن را به شما معرفی کنیم: برگه زردآلو، گوشت چرخ کرده، سس آب انگور قرمز تغلیظ شده ، پیاز کارامل، کدوی حلوایی و برنج، تنها 40 دقیقه برای آن وقت بگذارید و غذا آماده است.

پلوی زعفرانی با کوفته اسپایسی

پلوی زعفرانی با کوفته اسپایسی

همیشه پلوی زعفرانی طرفدارن زیاد و خاص خود را داشته است. در این مطلب طرز تهیه یک پلوی زعفرانی خوشمزه با کوفته اسپایسی را به شما آموزش می دهیم.

بوف بورگینیون فرانسوی

بوف بورگینیون فرانسوی

بوف بورگینیون یکی از غذاهای معروف فرانسه است که تقریبا در تمامی شهر های فرانسه سرو می شود و اصالت آن به ناحیه "بورگونی” باز می گردد. این غذا در ابتدا در جشن های خاص مردم آن نواحی سرو می شده است ولی امروزه تبدیل به غذای سنتی فرانسه شده است.

املت کیسه ای

املت کیسه ای

این املت درون روغن یا کره درست نمی شود، بلکه در آب پخته می شود. برای این منظور لازم است  کیسه های مخصوص پخت و پز داشته باشید و همه مواد لازم را درون کیسه ریخته و آن ها را در قابلمه آب داغ بریزید. به همین راحتی یک غذای سالم و غیر چرب در اختیار خواهید داشت.

انواع آرد + کاربرد

انواع آرد + کاربرد

با این که همه آردها از نظر ظاهری شکلی شبیه به هم دارند، ولی از لحاظ بافت و نوع مواد مغذی با هم متفاوت هستند. در اینجا مطلبی در رابطه با انواع مختلف آرد در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.


قارچ شکم پُر با پنیر و اسفناج

قارچ شکم پُر با پنیر و اسفناج

قارچ یکی از سبزیجات خوش طعمی است که اگر در هر غذایی مورد استفاده قرار بگیرد، به آن طعم بسیار عالی خواهد داد. قارچ شکم پر و اسفناج یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده به عنوان پیش غذا می باشد.

پیتزا مارگاریتا

پیتزا مارگاریتا

 حتی اگر آشپزی تازه کار نیز باشید با آموزش گام به گامی که در این پست خواهید خواند استاد پخت پیتزا مارگاریتا خواهید شد. پیتزا مارگاریتا یکی از انواع سالم پیتزا است که می توانید به سادگی در خانه بپزید. مواد به کار رفته در این دستور پخت کمک می کند پس از خوردن یک وعده، احساس سیری بلند مدتی داشته باشید. دلیلش استفاده از فیبر و پروتئین به میزان بالا است. در انتخاب غذاها همیشه درشت مغذی های به کار رفته را در نظر بگیرید و غذایی را انتخاب کنید که میزان متعادلی از هر کدام را داشته باشد.

سوپ جو سفید در ماکروویو

سوپ جو سفید در ماکروویو

 سوپ جو سفید پیش غذای خوشمزه ای است که به راحتی می توانید آن را با استفاده از مایکروویو تهیه کنید و لذت ببرید.

 

سیب زمینی و تخم مرغ با ترشی و گلپر

سیب زمینی و تخم مرغ با ترشی و گلپر

خوردن لبو و باقالی داغ و آب زرشک از کنار بساط فروشندگان محترم خوراک های خیابانی از خاطرات خوشِ غذایی چند نسل مردم است؛ چگونه می شود تجدید این خاطرات را موقوف کرد.

 کوفته ترکی ایزگارا

کوفته ترکی ایزگارا

 کوفته ایزگارا، یک کوفته فوق العاده خوشمزه استانبولی است که به صورت های مختلفی استفاده میشود، به تنهایی، در کنار پاستا یا آش ها و یا برنج و گوجه. پیشنهاد می‌کنیم این غذا را از دست ندهید.

خرمای پر انرژی

خرمای پر انرژی

یکی از گزینه های جدا نشدنی از سفره های افطار و سحر خرما هستش. این خرما های خوشمزه شکلاتی مناسب برای پذیرایی در ماه رمضان هستند و نکته مهم در این رسپی وجود شکلات تلخ است که مصرف ان از نظر کارشناسان تغذیه در بازه زمانی افطار تا سحر بسیار توصیه شده پس حتما این رسپی را با شکلات تلخ آماده کنید تا در کنار خواص بیشمار خرما و مغزها ارزش غذایی بالاتری داشته باشد.

یخمه تُرُش

یخمه تُرُش

یخمه تُرُش یک نمونه از غذاهای قدیمی اصفهان می باشد که هم اکنون خیلی کم پخت می شود. این غذا خوشمزه و به واسطه داشتن پر زردآلو، به و آلو بسیار مقوی می باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه یخمه تُرُش آشنا می شوید.

مانی پلو

مانی پلو

مانی پلو از غذاهای سنتی دامغان می باشد. دامغان در منطقه کویری، در استان سمنان واقع شده و معمولا غذاهای پرانرژی این شهر به گونه ای است که بدون گوشت نیز تهیه می شود. 

زولبیای خوشمزه

زولبیای خوشمزه

حالا که در ماه مبارک رمضان قرار داریم. ماه خوردنِ زولبیا و بامیه فرا رسیده است. در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

پای همبرگری با سس قارچ

پای همبرگری با سس قارچ

1. در تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید. بعد از 3-2 دقیقه گوشت چرخ شده را اضافه کرده تفت دهید. نمک و فلفل را هم بریزید. حالا رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و همراه با گوشت تفت دهید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

اینچیلادای مرغ و پنیر

اینچیلادای مرغ و پنیر

ماه مبارک رمضان شروع شده است و باید به فکر افطار و سحری مان باشیم. وقتی روزه ایم شاید یکی از سخت ترین کارها درست کردن غذا برای افطار باشد. بنابراین اگر غذایی مد نظرمان باشد که سریع آماده شود، مطمئنا خیلی خوشحال می شویم. در این مطلب طرز تهیه دو نوع غذای سریع را به شما آموزش می دهیم. نگاه به اسم شان نکنید، خیلی هم عجیب غریب نیستند!


کیک هویج

کیک هویج

درست کردن کیک هویج بسیار راحت و بدون دردسر است. در مقابل طعم فوق العاده ای که این کیک دارد و شما را به خود معتاد می کند، قطعا به درست کردن اش می ارزد.

کوفته ایسلی

کوفته ایسلی

1. ابتدا بلغور را بپزید، سپس آن را در یک کاسه مناسب با تخم مرغ ها، آرد، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید تا خمیر کوفته آماده شود. در صورت نیاز خمیر را با دست خوب ورز دهید.

پوآچای سیب زمینی و مرغ

پوآچای سیب زمینی و مرغ

1. برای تهیه خمیر در یک کاسه آرد و نمک را ریخته و خوب مخلوط کنید، سپس وسط آن را گود کنید. اکنون کره به دما رسیده، تخم مرغ، شیر، پودر خمیر ترش و شکر را داخل آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. 

اِرگلی پیتزا

اِرگلی پیتزا

1.    ابتدا آرد و نمک را در یک کاسه الک کنید. در یک کاسه دیگر شکر و نصف پیمانه آب را با پودر خمیرترش مخلوط کنید تا عمل آمده و پف کند.

تبلیغات


filesell